Hvad er Lenovo Remanufactured 

Remanufactured er et Lenovo sub brand og en fællesbetegnelse for alle Lenovo overskudsprodukter som har gennemgået en grundig inspektion, kvalitetssikring og klargøring til salg. Dette betyder man kan få adgang til at købe den nyeste Lenovo teknologi til en reduceret pris, hvor du kan spare op til 30% af nyprisen på et tilsvarende Lenovo produkt. 

Lenovo Remanufactured programmet er produkter som fornyes via en certificeret kvalitetsstyring og testproces som optimerer og forlænger produkternes levetid så de igen kan indgå i markedet som ’nye’. Alle Lenovo Remanufactured produkter får hermed samme funktionalitet, kvalitet og ydeevne som originale produkter og må ikke forveksles med brugte eller ’second hand’ produkter.

5-trins kvalitetssikring.

1. VISUEL INSPEkTION

Alle produkter undersøges visuelt af Lenovo-certificerede teknikere

2. TEST OG REPARATION

Hvert produkt gennemgår et grundigt screenings- og testprogram, hvor hver komponent stresstestes og kontrolleres for funktionsfejl. Om nødvendigt repareres maskinen. Kun ægte Lenovo-dele anvendes i processen.

3. OPBEVARING

Hvert produkt opbevares på et sikkert lager, hvor det venter på at blive solgt eller konfigureret.

4. TILPASNING OG KONFIGURATION

Når produktet er solgt, vil vores dygtige Lenovo-certificerede teknikere indlæse den korrekte og originale Lenovo sprogpakke, der passer til det lokale marked. I denne proces er det også muligt at konfigurere og tilpasse produkterne efter kundens behov, f.eks. tilpasning af harddiske, tastaturlayouter m.m.

5. PAKNING OG FORSENDELSE

Som det sidste trin bliver produktet pakket i Remanufactured emballage sammen med alt nødvendigt tilbehør. Alle produktoplysninger udskrives på en synlig etiket

Kvalitetsgaranti

Remanufactured kvalitetsprogrammet er din garanti for at produktet når de samme høje standarder som originale Lenovo-produkter. Alle Remanufactured produkter gennemgår en grundig inspektion og kvalitetskontrol, som udføres af vores professionelle og Lenovo certificerede teknikere. Når produktet modtages hos DCC gennemgår den en grundig screening og testproces, hvorefter den  kategoriseres i en af følgende 3 kvalitets kategorier - Guld, Sølv eller Bronze - hver med forskellige kvaliteter og priser.


GULD PRODUKT

Tilstand: Nyt produkt.
Emballage: Specialfremstillet emballage.
Garanti: Original garanti.


SØLV PRODUKT

Tilstand: Nyt med mindre kosmetiske, synlige ridser - kun på kabinet - IKKE skærm. 
Emballage: Specialfremstillet emballage.
Garanti: Original garanti.


BRONZE PRODUKT

Tilstand: Nyt med mindre kosmestiske, synlige ridser og slidmærker. 
Emballage: Specialfremstillet emballage.
Garanti: Original garanti.