Welcome DanCell Electronics

Velkommen til DanCell Electronics

Vi er super glade for at byde dig velkommen til vores side, der har gennemgået store ændringer, for at kunne tilbyde dig en bedre oplevelse,

Vi har igennem længere tid samlet sammen på alle jeres tips til forbedringer, og derfor er vi igang med at implementere dem, så du forhåbentlig bliver endnu gladere for at besøge os.

Vi modtager alle større betalingskort, f.eks. Visa, Mastercard, og Maestro.

Hvis du foretrækker betaling via din smartphone, er Mobilepay muligt, og foregår ganske nemt, med et swipe på din telefon.

Står du og ønsker dig f.eks. en ny smartphone, men har ikke alle pengene ligenu, har vi indgået en aftale med Viabill.

Det betyder at du har  mulighed for viabill betaling, som gør at du kan dele betalingen op i små bidder, super nemt, du vælger blot viabill som betalingsmetode under check-ud.

Du får mulighed for en skarpere track and trace funktion, og så får i som en lille sidegevinst i løbet af den næste tid, adgang til et langt større sortiment, og allerede nu, de nyeste 2020 nyheder..

Ligenu arbejder vi stadig på at optimere betalingsfunktionerne, og glæder os til at løbende kunne præsentere dig for flere muligheder.


Tilsidst vil vi slutte af med at sige at vi håber at i tager godt imod vores nye shop, og alle de nye muligheder..


Med venlig hilsen

DanCell Electronics teametBokser du med høje udgifter?

I Samarbejde med Viabill, har vi lanceret en kampagne, hvor du får 20% Rabat på varen, og samtidig kan Dele prisen op i små bidder.

Det eneste du skal gøre er at vælge Viabill som betalingmetode under check-ud, og indtaste rabatkoden "Viabillnu"


Du finder varerne der er en del af kampagnen, under menupunktet

"Viabill kampagne" i shoppen eller ved at trykke på linket her


Gaming til alle

Vi har naturligvis alle gamer maskinerne fra Fourze, og har lige nu tilbud på denne maskine
Nyhed


Lenovo re-manufactured, er nu blevet en del af vores sortiment.

Se alle nyhederne i shoppen, hvor der hele tiden kommer flere til, der betyder at du kan opnå kæmpe besparelser på den nyeste teknologi fra Lenovo


Hvis du nu sidder og tænker, "hvad er Lenovo re-manufactured for noget?" vil vi i det følgende afsnit, give dig en hurtig introduktion til konceptet, og så kan du selvfølgelig læse meget mere om Lenovo re-manufactured, under punktet "shop for miljøet" øverst på siden


Hvad er Lenovo Remanufactured 

Remanufactured er et Lenovo sub brand og en fællesbetegnelse for alle Lenovo overskudsprodukter som har gennemgået en grundig inspektion, kvalitetssikring og klargøring til salg. Dette betyder man kan få adgang til at købe den nyeste Lenovo teknologi til en reduceret pris, hvor du kan spare op til 30% af ny-prisen på et tilsvarende Lenovo produkt. 

Lenovo Remanufactured programmet er produkter som fornyes via en certificeret kvalitets-styring og testproces som optimerer og forlænger produkternes levetid så de igen kan indgå i markedet som ’nye’. Alle Lenovo Remanufactured produkter får hermed samme funktionalitet, kvalitet og ydeevne som originale produkter og må ikke forveksles med brugte eller ’second hand’ produkter.

Remanufactured konceptet er udviklet og designet af DCC i Danmark og godkendt af Lenovo, og bygger på DCC’s forretnings-fokus omkring bæredygtig IT og cirkulær økonomi. DCC er den største distributør i Europa som er certificeret og godkendt til at håndtere det ny Lenovo Re-manufactured program 


 5-       5-trins kvalitets proces

1. VISUEL INSPEKTION

Alle produkter undersøges visuelt af Lenovo-certificerede teknikere

2. TEST OG REPARATION

Hvert produkt gennemgår et grundigt screenings- og testprogram, hvor hver komponent stress-testes og kontrolleres for funktionsfejl. Om nødvendigt repareres maskinen. Kun ægte Lenovo-dele anvendes i processen.

3. OPBEVARING

Hvert produkt opbevares på et sikkert lager, hvor det venter på at blive solgt eller konfigureret.

4. TILPASNING OG KONFIGURATION

Når produktet er solgt, vil Lenovo-certificerede teknikere indlæse den korrekte og originale Lenovo sprogpakke, der passer til det lokale marked. I denne proces er det også muligt at konfigurere og tilpasse produkterne efter kundens behov, f.eks. tilpasning af harddiske, tastaturlayouter m.m.

5. PAKNING OG FORSENDELSE

Som det sidste trin bliver produktet pakket i Re-manufactured emballage sammen med alt nødvendigt tilbehør. Alle produktoplysninger udskrives på en synlig etiket

Læs mere her


Når du handler hos DanCell-electronics.com får du:

-Altid fri fragt - uanset varens pris

-Altid knivskarpe priser

-Mulighed for at få finansieret dit køb

-Mulighed for eget login til siden