Om os

DanCell Electronics, hører til i det sønderjyske,  og er bygget på nogle meget simple, grundlæggende værdier, selvom vi beskæftiger os med en stadig mere avanceret og kompleks branche.

for at du som kunde skal kunne relatere til vores grundværdier har vi listet dem her:


-lovgivning og miljø

Elektronik branchen er en branche der for alvor er globaliseret, forstået på den måde at elektronik produkter, stammer fra lande over hele kloden.

Derfor er det vigtigt for os, at du føler dig tryg ved at når du handler hos os, køber du altid produkter der følger den danske lovgivning, og samtidig har de relevante godkendelser, påkrævet i danmark, og overholder de miljøkrav osv vi har i danmark.


Gennemsigtighed

Når du som kunde, handler i en webbutik, kan det være svært at gennemskue simple ting som hvor den forretning du er ved at handle i, hører hjemme, hvad din endelige pris bliver, for en vare osv

Derfor har vi gennemsigtighed, som en af de ting der præger alt hvad vi gør..

Det realiserer vi på flere måder.. f.eks. er det nemt at finde vores virksomhedsoplysninger, man skal ikke være medlem af forskellige kundeklubber, binde sig til kontrakter eller andet for at købe et produkt i vores butik, og så har vi f.eks. fri fragt på alle produkter, uanset pris, størrelse, vægt, type osv, hvilket betyder at hvis der i vores butik står at en vare koster 99kr, så koster den 99kr, også når du er færdig med at afgive dine adresseoplysninger osv


Udvikling og innovation

som en næsten selvfølgelighed, i en butik der har elektronik som område, er udvikling og innovation essentielt.

Det manifesterer sig på flere niveauer.

Allerførst i vores virksomhed, hvor vi konstant gør vores bedste, for at lade udvikling og innovation gøre dit besøg hos os, så udbytterigt og så nemt som muligt.

Et eksempel kunne være, at vi forsøger at inkludere så mange medier som muligt, når vi kommunikerer information om produkterne, som muligt, f.eks billeder, youtube osv, så du ikke selv skal ud og lege detektiv, og bruge oceaner af tid på at sætte dig ind i det produkt du er ved at købe.

samtidig forsøger vi også at bruge den seneste teknologi til at beskytte dig, i forbindelse med f.eks. betalinger, afgivelse af dine kontaktoplysninger osv.

Udvikling og innovation udmønter sig også i de produkter vi sælger, hvor vi konstant søger markedet igennem, efter lige præcist det produkt, der tilbyder dig størst mulig funktionalitet i din brug af produktet, f.eks. når vi sælger AI enheder osv.


Når man er indenfor vores område, skal man dog være opmærksom på ikke at gro fast, og derfor vurderer vi hele tiden både markedet, men også den verden vi bevæger os i generelt.

Fordi vi lever i en tid med hastig udvikling, og hvor hver dag byder på nye muligheder, er det vigtigt at man selv har styr på de værdier og principper man gerne vil kendes på, og vi vurderer helt tiden, om der er værdier, der måske enten er ved at være ude af trit med virkeligheden, eller er områder hvor vi slet ikke har taget stilling til vores standpunkt.

Når det sker, opdaterer vi naturligvis her på siden også, så du ikke er i tvivl om hvem du handler med, og hvad vi repræsenterer.


Med venlig hilsen

Jan Skovdal

Stifter 

DanCell Electronics