Her kan du handle med grøn samvittighed

De fleste kender alle rådene til hvordan man sparer på strømmen, spiser uden at belaste naturen, at man kan bruge genbrugspapir osv, for ikke at belaste vores miljø.

En ting der dog sjældent bliver nævnt i medierne, er når det handler om indkøb af elektronik.

Der er flere muligheder, for at handle elektronik, så du skåner miljøet, men faktisk også samtidig skåner din pengepung.

Her vil vi fortælle dig om de initiativer vi har valgt at tage ind her på siden, og som gir rigtig god mening, fordi de for det første gør en kæmpe forskel i miljøregnskabet, og som nævnt, også for din pengepung, idet du kan hente besparelser på op imod 50% i forhold til at handle konventionel elektronik


-Refurbished

Refurbished betyder at produktet har været brugt tidligere, men er blevet taget ind, og er blevet istandsat/opgraderet, så det matcher de behov der er hos kunderne

Primært kommer de refurbished produkter vi sælger, fra Tier1asset.

Tier1 Asset er Europas førende IT Refurbisher. Med speciale i upcycling og recycling af brugt IT udstyr. De har siden 1999 arbejdet på at opbygge en cirkulær økonomi model for deres Asset Recovery og Refurbishing produktion. Det betyder, at i dag udledes ca. 36.000kg CO2 mindre pr. år ved at 250.000 enheder køres igennem deres processer.
Udover at være Microsoft Authoriseret Refurbisher og ISO certificeret (ISO9001, ISO14001, ISO27001) overholder Tier1Asset GDPR og WEEE regulativet.


Hvilke fordele får du i Tier1Asset produkterne:

  • Et opdateret og gennemrenoveret kvalitetsprodukt.
  • Minimering af CO2 udledning og farligt affald i naturen mindskes.
  • 2 års garanti, der nemt og hurtigt kan forlænges op til 4 år.


Gør dit indkøb ansvarligt - køb bæredygtige Tier1 Asset refurbished computere

Når du køber Tier1 Asset refurbished computers fra DanCell Electronics, er du med til at gøre en stor forskel for miljøet. Tier1 Asset har i mange år fokuseret på genanvendelse, renovering og genbrug af brugte computere og andet IT-udstyr til gensalg.

Tier1 Asset er en del af den cirkulære økonomi trend og har haft fokus på miljøet i mange år. Ud over at den danske regering har fremhævet Tier1 Asset som en rollemodel for den cirkulære økomomi model så er vi stolte over at kunne tilbyde vores kunder et refurbished produkt som sparer miljøet for CO2 udledning og farligt IT-affald. Tier1 Asset upcycler 90% af alt det IT-udstyr de får ind og ud af de resterende 10% recycles 89,57% metaller og andre råstoffer fra computeren.

Det betyder at, af de ca. 250.000 enheder, Tier1 Asset behandler årligt, bliver 99% genanvendt. Men det stopper ikke her.

Inden for de næste 5 år har Tier1 Asset sat sig et ambitiøst mål om at nå 750.000 enheder pr. år, hvilket vil spare miljøet for over 100.000 tons CO2 udledning og for at en masse farligt IT-affald ikke ender på lossepladser i Asien og Afrika.


Tier1Asset har 3 grades i deres produktlinje. Hvad kan du forvente af dem?

Tier1Asset er ISO certificeret samt Microsoft Gold Certified Partner, hvilket garanterer og dokumenterer datasletning. Alle produkter leveres med en ny Microsoft Windows10 licens og er 100% funktionsdygtigt. 

De 3 produktkategorier står beskrevet nedenfor og vil typisk kunne gøres og pris og stand.Hvordan modtager man et refurbished produkt?

Når du bestiller et refurbished produkt kommer produktet med alt tilbehør sendt i en smart papkasse som nemt kan genbruges ved videre sendinger. Derudover er produktet pre-installeret med enten Microsoft Windows 10 Pro eller Home, som skal aktiveres efter køb. Der benyttes en miljøvenlig, samt genanvendelig indpakning til forsendelse af produkterne. Vælg et bæredygtigt produkt - Vælg refurbished produkter fra Tier1 Asset

Tier1 Asset afhenter brugt IT udstyr fra virksomheder. Kun 0,7% af det bliver til reelt miljøhåndteret affald. Udstyret gennemgår en ISO certificeret refurbishing proces, hvorefter 90% af det bliver gensolgt. 10% af det brugte udstyr Tier1 Asset modtager kan ikke bruges til gensalg. Det videresendes til Stena Recycling som leverer en imponerende genanvendelsesprocent på 93,27%. Størstedelen af det guld, der anvendes til smykkeproduktion stammer fra den type råvare genindvindning.

Tier1 Asset og Stena Recycling har sat sig et ambitiøst mål og det er at tredoble genbruget inden for de næste få år. Igennem Tier1 Asset refurbishing proces sparres miljøet for ca. 40.000 CO2 i udledning pr. år og dette tal ønsker Tier1 Asset skal stige til 100.000 om få år.

Se videoen nedenfor og få mere viden om samarbejdet mellem Tier1 Asset og Stena Recycling.
Men det stopper ikke her!

Udover muligheden for at købe refurbished, er flere af de store elektronik producenter begyndt at tilbyde lignende ordninger.

PT har vi mulighed for at tilbyde produkter under ordninger fra de følgende:


-Lenovo Remanufactured