ASUS TUF Gaming GT501

1.159,00 kr.

TUF Gaming GT501 er lavet af op til 1,5 mm tykt galvaniseret stål for forbedret holdbarhed i underspillet industriel stil og har en speciel belægning, der modstår skrammer og ridser. Det er udstyret med to ergonomiske, vævede bomuldshåndtag, der er strengt testet for at understøtte op til 30 kg - så det er både let og sikkert at transportere dit færdige build.

Med et sidepanel i røget glas i fuld højde giver TUF Gaming GT501 dig mulighed for at vise din build fra top til bund - så dine komponenter, tilpasninger og Aura-belysninger er alle tydelige. Dette panel er hærdet for styrke og hængslet i bunden for at lette åbningen.

Tilpassede RGB-aktiverede fans muliggør at arbejde med de Aura-understøttede bundkort. Med eksklusiv ASUS Aura Sync-belysningsteknologi giver TUF Gaming GT501 omgivende belysning, der kan synkroniseres med andre Aura Sync-aktiverede komponenter.

TUF Gaming GT501s trio på 120 mm Aura Sync RGB-fans indeholder hver 11 klinger og leverer højstatisk trykstrøm til målrettet køling. Der er også en høj luftstrøm 140 mm PWM-blæser til bredere fjernelse af varme. Det er også nemt at opgradere køling, når du har brug for, med op til syv monteringspunkter til installation af yderligere blæsere.

TUF Gaming GT501 gør PC DIY lettere end nogensinde. Integreret kabelstyring sikrer pænheden, mens forudinstallerede fysiske understøttelser til bundkortet eliminerer ekstra omkostninger og betyder, at du er klar til at bygge fra get-go. Det hele tilføjer design til dig med tanke på en enestående pc-bygningsoplevelse.

Fjernelige støvfiltre forhindrer effektivt, at luftbårne partikler kommer ind i TUF Gaming GT501, hvilket holder systemets interne dele, så gode som nye længere. Det øverste og det forreste filter er magnetisk for et tæt kabinet og hurtig fjernelse og rengøring, mens den nederste støvfanger let glider ind og ud for hurtig vedligeholdelse.

  • Enestående spillestil
  • Vis din TUF-personlighed
  • Overvind konkurrencen
  • Optimeret køle-løsning
  • Nem pc DIY
  • Hold dit build som nyt1
+
Tilføj til kurv
ProduktbeskrivelseASUS TUF Gaming GT501 - miditower - ATX
ProdukttypeSystemkabinet
ModelMiditower
FarveSort
I/O-kontakter2 x USB 3.1 Gen 1 ¦ X hovedtelefoner ¦ X mikrofon
Understøttede motherboardsATX, microATX, Mini-ITX, Extended ATX
Egenskaber, systemkabinetSidepanel i vindue, understøtter 120/140/240/280/360 mm radiator i frontpanel, understøtter 120/140/240/280/360 mm radiator i toppen, understøtter 120/140 mm radiator bagi, ASUS Aura Sync RGB illumination
Dimensioner (B x D x H)25.1 cm x 54.5 cm x 55.2 cm
Vægt10.5 kg