BitFenix Pandora

1.054,00 kr.

Pandora ATX tilbyder den samme elskede unikke styling som den originale Pandora - men med kapacitet til kabinet i fuld størrelse hardware og en 360 mm radiator, enten i toppen eller foran. Den er designet som en alsidig base til DIY-projekter og er designet til at vise din hardware på en smagfuld måde gennem det store sidevindue. Frontpanelet er som ingen anden, med de omviklede sidepaneler, der dækker dele af det, hvilket kun efterlader et sober blankt sort frontpanel, der huser det programmerbare 2,8 "ICON-farvedisplay synligt gennem det. ICON er en historie i sig selv, så du kan at tilføje ethvert logo eller billede, du ønsker, for maksimal tilpasning.

Kraftbrugere er forsynet med rigelige køleindstillinger og støvfiltrering gennem fronten og for den bundmonterede strømforsyning. El-dækslet i ét stykke er integreret med bundkortbakken for forbedret sagsstivhed, støjafskærmning og det meget vigtige rene look, der tilføjer en hylde til at vise din hardware. Der tages højde for kabelforvaltningsbehov med en 20 mm kabelfrihed bag bundkortbakken, og strømforsyninger op til 220 mm stemmer fint overens med Pandora ATX.

  • Unik styling
  • Hardware vises1
+
Tilføj til kurv
ProduktbeskrivelseBitFenix Pandora ATX - tårn - ATX
ProdukttypeSystemkabinet
ModelTårn
FarveSort
Indbygget udstyr2,8-tomme 240 x 320 TFT LCD
I/O-kontakter2 x USB 3.0 ¦ 1 x hovedtelefoner ¦ 1 x mikrofon ¦ 2 x USB 2.0
Understøttede motherboardsATX, microATX, Mini-ITX
Egenskaber, systemkabinetSidepanel i vindue, indbygget LCD-skærm, top panel støvfilter, udtageligt støvfilter, front støvfilter, kabeladministrations-system, støvfilter i bunden, 2,8" ICON-logodisplay
StrømenhedIngen strømforsyning
SpecifikationsoverensstemmelseATX / EPS
Dimensioner (B x D x H)20.3 cm x 55.8 cm x 51 cm
Vægt9.92 kg