Gigabyte VGA RTX 2080 TURBO OC 8G

6.349,00 kr.

Grafikkortet bruger 8 + 2 effektfase-design til at give MOSFET mulighed for at arbejde ved lavere temperatur og over-temperatur beskyttelse design og belastningsafbalancering for hver MOSFET, plus den ultra holdbare certificerede choker og kondensatorer, for at give fremragende ydelse og længere system liv. Den banebrydende intuitive interface giver dig mulighed for at justere urets hastighed, spænding, ventilatorpræstation og effektmål i realtid i henhold til dit spil krav. Hent de nyeste NVIDIA GameWorks-teknologier til glat gameplay. filmoplevelser og revolutionerende 360-graders billedoptagelse i VR. Plus, få ydeevnen til at køre avancerede skærme, inklusive VR, ultrahøj opløsning og flere skærme.

Strålesporing er den endelige løsning til naturtro belysning, refleksioner og skygger, der tilbyder et niveau af realisme langt ud over hvad der er muligt ved hjælp af traditionelle gengivelsesteknikker. NVIDIA Turing er en GPU, der er i stand til realtidstrålesporing.

GIGABYTE turbo ventilator kølesystem er designet til systemer der bruger flere grafikkort i pladsbegrænset chassis. Med dampkammerets direkte berøring GPU, blæserventilator og specielt formet udvendigt giver det mere luftstrøm og bedre varmeafledning. Det specielt designede ydre øger indblæsningsluftstrømmen til grafikkortet i et begrænset sted, og derefter tages varmen, der genereres af grafikkortet, hurtigt ud af hele chassiset af den ultra-holdbare blæserventilator.

  • Ekstrem holdbarhed og overklokering
  • Strømindikatorer
  • Gennembrudte spilteknologier
  • Realtidsstråling i spil
  • Turbo ventilator kølesystem
  • Optimeret luftstrøm1
+
Tilføj til kurv
EnhedstypeGrafikkort
Bus TypePCI Express 3.0 x16
Grafik engineNVIDIA GeForce RTX 2080
Boost Clock1785 MHz
CUDA kerner2944
VR-klarJa
Maksimum opløsning7680 x 4320 ved 60 Hz
Maks. antal understøttede monitorer4
Interfacer3 x DisplayPort ¦ USB-C ¦ HDMI
API-understøttetDirectX 12, OpenGL 4.5
EgenskaberUltra Durable VGA, LED-indikator, Nvidia 2-vejs SLI klar, Dual ball Bearing Fan, NVIDIA G-Sync klar, NVIDIA GameWorks, GIGABYTE Turbo Fan Cooling System, NVIDIA VRWorks, NVIDIA NVLink-teknologi, Real-Time Ray Tracing, NVIDIA Turing GPU-arkitektur, NVIDIA G-Sync HDR ready, Vapor-kammer direkte berøringsteknologi
Størrelse8 GB
TeknologiGDDR6 SDRAM
Effektiv clock hastighed14000 MHz
Busbredde256-bit
Båndbredde448 GBps
Påkrævet strømforsyning650 W
Yderligere krav6-pin + 8-pin PCI Express strømstikforbindelser
Med softwareAORUS Engine
OverensstemmelsesstandarderDisplayPort 1.4
Bredde3.51 cm
Dybde27.2 cm
Højde11.365 cm