Inter-Tech S-3901 IMPULSE

545,00 kr.

Leder du efter et specielt kabinet, der flytter dit belysningskoncept til nye sfærer? Så er S-3901 Impulse lige det rigtige for dig!

Et let tonet hærdet glas sidepanel og to RGB LED-strimler, der løber over frontpanelet og hele toppen af kabinettet, gør S-3901 til den ideelle kandidat til et avanceret system med detaljeret LED-belysning. Dette skyldes ikke kun den almindelige 120 mm RGB LED-ventilator, der er installeret på bagpanelet, men også på grund af det digitale 5V RGB-kontrolkort, der kan rumme op til 7 yderligere RGB-fans, der styres via RGB-bundkortets kontrolhoved . Plads til op til fire yderligere 3-polede ventilatorer afrunder forbindelsens variation på det integrerede kredsløbskort.

I toppen af ​​kabinettet er der foruden LED-strimler, faste støvfilterindsatser og betjeningselementer. Ud over USB 2.0- og USB 3.0-porte og HD-lydstik, er der en skyder til at indstille blæserhastigheden (Fra / Lav / Høj) og en kontakt til manuelt at skifte gennem LED-effekterne. Et andet aftageligt støvfilter under strømforsyningen og en række forskellige måder at lægge kablerne på, kompletterer setupet.

  • RGB-kontrol board (tillader effekter som løbende lys eller regnbue)
  • 3pin RGB header-stik til digital 5V RGB bundkortstyring
  • Inkluderer to RGB LED-strimler og en 120 mm RGB-ventilator
  • Sidepanel lavet af hærdet glas1
+
Tilføj til kurv
ProduktbeskrivelseInter-Tech S-3901 IMPULSE - tårn - ATX
ProdukttypeSystemkabinet
ModelTårn
I/O-kontakter2 x USB 2.0 ¦ 2 x USB 3.0 ¦ 1 x mikrofon ¦ 1 x hovedtelefoner
Understøttede motherboardsmicroATX, ITX
StrømenhedIngen strømforsyning
SpecifikationsoverensstemmelseATX
Dimensioner (B x D x H)21.5 cm x 45.5 cm x 50.5 cm
Vægt6.78 kg
Producentgaranti2 års garanti