Inter-Tech S-3906 Renegade

519,00 kr.

Leder du efter et specielt kabinet, der flytter dit belysningskoncept til nye sfærer? Så er S-3906 Renegade lige den rigtige for dig!

Et let tonet hærdet glas sidepanel og en bred RGB LED-strip, der strækker sig C-formet over det tredimensionelle frontpanel på kabinettet, gør S-3906 til den ideelle kandidat til et avanceret system med omfattende LED-belysning. Dette skyldes ikke kun den almindelige 120 mm RGB LED-blæser, der er installeret på bagpanelet, men også på grund af det digitale 5V RGB-kontrolkort med PWM, der kan rumme op til 7 yderligere RGB-fans, der styres via RGB-bundkortets kontrolhoved. Plads til op til fire yderligere 3-polede ventilatorer afrunder forbindelsens variation på det integrerede kredsløbskort.

I toppen af ​​kabinettet er, foruden magnetisk støvfilterindsatser, alle betjeningselementer. Ud over to USB 2.0- og USB 3.0-porte og HD-lydstik, er der en switch til manuelt at skifte gennem LED-effekter. Et andet aftageligt støvfilter under strømforsyningen og en række forskellige måder at lægge kablerne på, kompletterer tilbudet.

  • RGB-kontrolbræt (tillader effekter som løbende lys eller regnbue)
  • 3pin RGB header-stik til digital 5V RGB bundkortstyring
  • Inkluderer to RGB LED-strimler og en 120 mm RGB-ventilator
  • Sidepanel lavet af hærdet glas1
+
Tilføj til kurv
ProduktbeskrivelseInter-Tech S-3906 RENEGADE - tårn - ATX
ProdukttypeSystemkabinet
ModelTårn
I/O-kontakter2 x USB 2.0 ¦ 2 x USB 3.0 ¦ 1 x mikrofon ¦ 1 x hovedtelefoner
Understøttede motherboardsmicroATX, ITX
StrømenhedIngen strømforsyning
SpecifikationsoverensstemmelseATX
Dimensioner (B x D x H)21.5 cm x 46.5 cm x 47 cm
Vægt6.26 kg