Logitech Driving Force G29

1.899,00 kr.

Hvis du føjer Driving Force til din controllersamling, vil du aldrig køre racerløb med en almindelig controller igen. G29-rattet til spillebrug er designet til de nyeste racerspil til PlayStation 4- og PlayStation 3-konsollen. G29 Driving Force fungerer også på pc med Logitech Gaming Software.
Du vil kunne føle dækkene i alle sving og alle slags terræn samt rattets under- og overstyring m. m. De to motorer producerer kraftig og realistisk force-feedback som simulerer kraftpåvirkninger og gør responsen præcis.
Driving Force kan tåle det vilde racermiljø, er stabilt og har en lang levetid. G29 har solide kuglelejer af stål i ratstammen samt omskiftere og pedaler i rustfrit stål. Rattet er dækket af håndsyet kvalitetslæder så det ser ud og føles som et rat i en avanceret racerbil og giver dig en mere komfortabel og pålidelig oplevelse.
Du får en utrolig smidig og stille styring. Den spiralformede gearing er designet efter gear som bruges i biltransmissioner til at reducere støj og vibrationer. Anti-slør-funktionen holder hjulene og pedalerne på plads og giver dig maksimal kontrol. G29 Driving Force Racing Wheel pålidelig styringsensor med hall-effect og lang levetid, som bruger magnetiske felter til at mærke rattets positionering.
Alle kontrolfunktioner sidder inden for rækkevidde. Retningstasten, knapper og omskiftere er alle indbygget i selve rattet. LED-indikatorerne lige over midten af rattet fortæller dig hvornår du skal skifte op og ned. Du bevarer den maksimale acceleration uden at tage blikket fra banen. Med indstillingsknappens 24 indstillinger og plus-/minusknapperne foran på rattet kan du yderligere finindstille styringen.
Med den separate gulvpedalenhed med integreret gas-, bremse- og koblingspedal får kroppen en mere realistisk kørestilling. Med G29 Driving Force er det nemt at accelerere, bremse og skifte gear, og det føles som sad du i en rigtig bil. Den ikke-lineære bremsepedal efterligner trykfølsomme bremsesystemer og giver således en mere reaktionsfølsom og nøjagtig bremsefornemmelse. Du kan gøre styringen endnu mere præcis ved at flytte pedalerne så det bliver nemmere at udføre hæl-tå-manøvrer. Gummifødder til hårde overflader og et patenteret system der kan trækkes ud, sikrer at pedalenheden står fast på gulvtæppet.
Du kan køre helt hæmningsløst eftersom du ved at rattet ikke slingrer under aggressive manøvrer. Racerrattet kan monteres sikkert på bordet eller i racerbilsimulatoren ved hjælp af indbyggede spændeklemmer eller monteringsskruehuller.
Bring dit ræs op på et nyt plan med Playseat -cockpittet til racersimulering.
G29 Driving Force-rattets 900-graders rotation fra det ene yderpunkt til det andet indebærer at du kan dreje rattet to en halv omgang. Rattet i en bil har samme bevægelsesvidde.
Ved hjælp af et synligt mærke i kanten af dit synsfelt kan du nemt se om du har drejet på rattet. Striben på rattet er en synlig indikator der viser hvilken retning rattet peger.
Gør din racersimulator komplet, og få den mest realistiske oplevelse. Føj Driving Force-gearstangen med seks gear til din racerratopsætning.

  • En bedre konsoloplevelse
  • To motorer som producerer force-feedback
  • Racervenlige materialer som kan tåle alt
  • Skarp, smidig og præcis kontrol
  • Kontrol lige ved hånden
  • Kan justeres så kontrollen maksimeres
  • Du ved nøjagtig hvor du har dine kræfter
  • 900-graders styring
  • Hold dig orienteret i den rigtige retning
  • Ekstremt præcist gearskifte1
+
Tilføj til kurv
ProdukttypeRat og pedalsæt
ForbindelsesteknologiKabling
InterfaceUSB
TypeRat
StyringGearskiftehåndtag, 24-positions justeringsskive
FunktionerForce feedback, blødt gummigreb, status LED, 900-graders hjulrotation
TypePedaler
FunktionerAutokalibrering, tæppegripsystem
OS nødvendigMicrosoft Windows 7 / 8 / 8.1
Udstyr inkluderetStrømadapter
LokaliseringStorbritannien
Service & SupportBegrænset garanti - 2 år
Designet forSony PlayStation 3, Sony PlayStation 4